Луната е в знак Близнаци до 20:46ч на 13 април

...
Луната е в знак Близнаци до 20:46ч на 13 април
Коментари Харесай

Луната днес е като попътен вятър в платната – обещава успех във всички начинания

Луната е в символ Близнаци до 20:46ч на 13 април

По това време хората стават прекомерно лекомислени, не помнят за дисциплината и отговорността. Луната в Близнаци задейства любознанието, бързите реакции и изводи, общата пъргавина. Провокира да се захванете с няколко неща по едно и също време, да се плъзнете по повърхността, без да се задълбочавате в значителното, да губите време и сила за дреболии. 

Емоциите са бързи, лесни, променливи, повърхностни. Засилва се общителността, желанието да се работи бързо. Хората са прекомерно податливи на въздействия, неспособни да мислят задълбочено и да вземат съществени решения. Можете да си купите всичко, което не е предопределено за дълъг интервал на приложимост. Има доста диалози, действия, контакти, връзки, тъй че поражда претоварване и даже най-общителният човек може да стане раздразним. Но има една добра рецепта за негативизъм – дихателни извършения. Те могат да се комбинират с йога извършения. Масажни процедури, разходки и действия навън също са потребни през този интервал.

Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, нервната система, дихателните органи. Пазете се от настинка, не стойте на течение, в непроветрени и запушени пространства. От маникюр е добре да се откажете.

Луната е на луфт от 17:47ч до 20:46ч. Не предприемайте нищо значимо. 

В 20:46ч. Луната минава в символ Рак до 05:25ч на 16 април.

Лунен календар: 6 лунен ден от 09:33ч на 13 април до 10:29ч на 14 април

Това е един от най-благоприятните дни от първата четвърт на Луната. Символите на 6-ия лунен ден – жеравът и облаците – показват придобиването на берекет посредством обич и примирение. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Шестият лунен ден не носи нищо ново - нито положително, нито неприятно. Това е интервал на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота.

Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на мира и равновесие. Прекрасен ден за запознанства. Ден на интуитивното познание, за акомодация, преосмисляне и оценка на последните събития. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци и съвпадения.

Луната през днешния ден дава обещание триумф на всички инициативи, зарежда ви с позитивна настройка и ви дава невиждана убеденост. Този ден е изключително удобен за смелите и амбициозни планове. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и шанса ще ви се усмихне! Нещата би трябвало да стават гладко, без бързане. Всичко велико постоянно стартира с дребни неща: симфонията с нота, романът с изречение, олицетворение на фантазия с първите (макар и плахи) стъпки към набелязаната цел. Не се опасявайте да се препъвате – това няма да се случи. Луната през днешния ден е като попътен вятър в платната, което оказва помощ да се стремим към нов живот с двойна мощ.

Денят дава опция на човек да мисли за всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за разпределяне, медитация, релаксация, йога. Специално се предлага пранаяма. Благоприятно влияние оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Ден за помилван, блян към обич и берекет.

Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Най-подходящо за днешният ден са типичен секс с обичайни пози. Въздържайте се от такива пози, които изискват по-активни дейности и комплицирани позиции. Бъдете благи нежни, ласкави, дано да има  повече целувки и обятия. 

Подстригването способства възстановяване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови начини за приходи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР