Луна не е завършила средното си образование и на практика

...
Луна не е завършила средното си образование и на практика
Коментари Харесай

Няма Да Го Забрави Цял Живот! Вижте Какъв Ужас Е Преживяла Луна! Тежкото Минало Изплува!

Луна не е приключила междинното си обучение и на процедура няма тапия – настояват пред „ Уикенд “ нейни съученици. Изпълнителката на турбо шлагера „ Искам го, притискам го “ била цялостна отличничка, само че някои правила в междинното професионално учебно заведение в Шумен по никакъв начин не допадали на буйния й характер – отбелязва изданието.

Свободолюбивата бъдеща певица постоянно си съчинявала песни със шеговит темперамент. Понякога драскала текстовете непосредствено върху салфетка, с цел да не ги не помни, до момента в който откри подобаващ лист.

„ Единсктвено в Математическата гимназия в града ни имаше музикална паралелка, по тази причина избрах да изучавам там, само че нямах късмет да изкарам нещата до дъно – огнен характер, същински Овен. В по-горните класове започнахме да вървим на бригади и да ни заплащат за направения труд. Това ме демотивира и повече не ми се ходеше на учебно заведение “ – връща лентата на спомените си Луна.

Така известната шуменка почнала да работи каквото й падне на разположение. Едва на 15 години пеела в разнообразни заведения край морето и даже криела същинската си възраст, тъй като по времето на соца било закононарушение деца под 18 години да упражняват физически труд.
На 17 се преместила да живее в София и почнала работа като секретарка в неголяма компания. Освен да прави кафе на шефа си, в отговорностите на Луна влизало и пазаруването на вестници. Прелиствайки ги, един път попаднала на публикация, че оркестър търси певица с подготвен репертоар. Така се явила на нещо като кастинг и тръгнала театралната й кариера.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР