Лулу беше гост на Lorraine в сряда, оставяйки феновете на

...
Лулу беше гост на Lorraine в сряда, оставяйки феновете на
Коментари Харесай

Феновете на ITV Lorraine не могат да повярват на „истинската възраст“ на Лулу, докато тя хвърля бомбата от прощалното си турне

Лулу беше посетител на Lorraine в сряда, оставяйки почитателите на малкия екран и музиката обединени в съмнение за нейната непредвидена възраст.

Певицата на The Shout беше посетител в утринното токшоу на 64-годишната Лорейн Кели на ITV, където тя пусна бомбената вест, че идното й турне, озаглавено Champagne For Lulu, ще бъде последното й. Слисана, Лорейн не искаше да повярва, че приятелката й е подготвена да затвори микрофона й.

Но Лулу настоя, че моментът е подобаващ за нея да се откаже от концерти онлайн, защото към този момент е много над пенсионирането възраст - факт, който нито Лорейн, нито нейната аудитория биха могли да одобряват изцяло. Включвайки се в шоуто в сегмент, отдаден на 60-те години на Лулу в музикалния бизнес, диалогът взе непредвиден поврат.

„ Когато си помислихме, знаете ли, ще направя - “ стартира звездата, преди да спре сама да хвърли бомбата си. Лулу съобщи: „ Между другото, това е първият път, когато споделям това. Това е прощално турне. “

Шокирана, Лорейн прек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР