Луксозни вили край Бургас, с предостатъчно ресторанти и басейни -

...
Луксозни вили край Бургас, с предостатъчно ресторанти и басейни -
Коментари Харесай

Идвайте в България! На пенсионерите от Европа се предлагат куп чудеса, че и тв-изяви.


Луксозни вили край Бургас, с премного заведения за хранене и басейни - европейските пенсионери са подканени да изживеят старините си в България. Могат да вземат участие и във филм, както популяризира швейцарската PR-агенция pps.

Мениджмънтът на " Резиденция В. " * - петзвезден комплекс за западноевропейски пенсионери край Бургас - е поръчал и документален филм, в който герои ще бъдат бъдещите жители на резиденцията. Продуцентска фирма търси  " пенсионери с млади сърца ", които биха се съгласили да вземат участие в фотосите. Авторите на информацията настояват, че документалният филм ще бъде излъчен в съботна вечер по огромен немски ефирен канал и ще доближи до необятна аудитория в Германия, Швейцария и Австрия.
Редакцията предлага
Мениджърите на " Резиденция В. "  пишат още: " В немскоезичните страни решението да прекараш заника на живота си в България към момента не е нещо всекидневно. А всъщност България от дълго време не е загадка за познавачите. Разходите за живот са ниски, морският климат е мек и прелестен, слънцето пече, а пазарът на недвижими парцели се развива с бурни темпове въпреки пандемията. Има задоволително аргументи да се пресели човек в България ".

В своето известие за печата мениджърите хвалят комплекса си, който предлага на пенсионерите от немскоезичните страни " живот в приказна вила ". Те оповестяват, че търсенето на тяхната услуга е гигантско, заради което се възнамерява комплексът да бъде уголемен: " Супермаркети, заведения за хранене, здравен център и частен плаж - това са единствено част от амбициозните планове, които ще бъдат осъществени в близко бъдеще ".

Те приканват всички пенсионери, които биха стегнали багажа си и биха поели на юг към България, да вземат участие в документалния филм, тъй като по този начин биха въодушевили още доста свои връстници. " Всеки, който реши да заживее под българското слънце, ще потвърди едно: фантазиите могат да бъдат осъществени, стига човек да има храброст! "

*Пълното название на комплекса ще публикуваме след собствена проверка.

Вижте и това видео на Дъждовни води: 
Защо избрах Родопите пред Карибите: една германка споделя
   
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР