Луксозна къща, подходяща за семеен туризъм, продават публичните изпълнители от

...
Луксозна къща, подходяща за семеен туризъм, продават публичните изпълнители от
Коментари Харесай

НАП-Хасково продава за 600 бона къща във Воден

Луксозна къща, подобаваща за фамилен туризъм, продават обществените реализатори от офис Хасково, оповестиха от Националната организация за приходите (НАП).

Имотът се намира в димитровградското с. Воден, в местността Над селото. Площта на поземления парцел е 1120 кв. м. Самата къща е двуетажна. Има партер и гараж с разгърната застроена повърхност 531 кв. м. На сутерена са обособени стая за билярд, фитнес, котелно помещение, склад, кухня, сауна, джакузи и даже киносалон. Има функционираща отоплителна апаратура. В двора пък се намира солидно барбекю с повърхност 35 кв. м и плувен басейн от 62 квадрата.



Имотът е в режим на съсобственост, което постанова разделянето му на две и надлежно провеждането на два очевидни търга, на всеки от които се предлага по ½ идеална част от него. За улеснение на евентуалните купувачи, двата търга са проведени на една дата – 29 юни. „ Първоначалната тръжна цена на всяка ½ идеална част от парцела е 300 000 лева До 22 юни, вторник, в това число се организират огледи на място след предварителна спогодба с обществения реализатор, който дава отговор за продажбата. В същия период, 22 юни, се подават ценови оферти за закупуване и се внасят 20% депозит от първичната цена “, прецизираха от НАП-Хасково.





Всички детайлностите за този и други търгове са оповестени на електронен адрес в актуализирания и усъвършенстван уебсайт на Национална агенция за приходите.

От офиса на приходната Агенция в Хасково обръщат внимание, че имуществото на задължените лица се афишира на обществена продажба посредством търг едвам откакто са изчерпани всички начини за непринудено заплащане на просрочени обществени отговорности. По този мотив от Национална агенция за приходите молят при усложнения за заплащането в период на налози и осигуровки, изключително в изискванията на изключителна епидемиологична конюнктура, жителите и компаниите да се обръщат навреме към обществените реализатори, с цел да не се стига до продажба на активи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР