Луксозен ресторант в Лондон вече е първият в града, който

...
Луксозен ресторант в Лондон вече е първият в града, който
Коментари Харесай

Луксозен ресторант търси човек, който да храни клиентите с грозде

Луксозен ресторант в Лондон към този момент е първият в града, който наема чиновник, който да храни клиентите с обилни гроздови зърна непосредствено в отворените им уста, връщайки гостите назад към славните дни на античен Рим и Гърция.

След като направи реклама на цяла страница в английския Sunday Times на 2 октомври, Bacchanalia — скоро отварящ първокласен гръцки и италиански ресторант в Мейфеър — бързо запълни единствената по рода си позиция с взискателни критерии, съгласно Indy100.

Работникът на необикновената позиция би трябвало да има освен „ превъзходни ръце “, само че и „ главно притежаване на гръцки и латински “, съгласно обявата за работа.

„ Бонусите включват постоянен маникюр и най-хубавата храна и вино “, похвалиха се от компанията майка на ресторанта Caprice Holdings.

Richard Caring is hiring for a grape feeder at his new Mayfair restaurant, Bacchanalia.
— Josh Barrie (@joshbythesea)

Когато новината за странната работа се популяризира онлайн, интернет консуматори бяха в неразбиране какъв брой действителна е позицията.

„ Чакай, това подигравка ли е? Сериозен въпрос “, гласи един саркастичен туит.

„ Мисля, че е безвредно да се каже, че обществото се оправя сносно “, написа сценаристът Карл Кинсела.

Други подходиха към това с възприятие за комизъм.

„ Римските плебеи сега се обръщат в гроба си, знаейки, че те са били първите хранещи с грозде в Лондон към 50 година сл. Хр. “, написа журналистът Том Пашби.

Bacchanalia, чиято компания-майка, ръководена от Ричард Каринг, има първокласни заведения за хранене, в това число Balthazar и Sexy Fish - и двата в Лондон, дава обещание да бъде „ празник на изключителна гръцка и италианска кухня, изискани виновност и изобилна забава “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР