Луксозен комплекс с огромен хотел, игрални зали, SPA център, басейн,

...
Луксозен комплекс с огромен хотел, игрални зали, SPA център, басейн,
Коментари Харесай

Вторият най-голям хотел в България ще бъде в Свиленград

Луксозен комплекс с голям хотел, игрални зали, SPA център, басейн, два ресторанта и търговски площи ще се появи край Свиленград. Той ще бъде ситуиран на терен от 143 дка, директно след Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", до автомагистрала " Марица ", оповестиха от общината.

Инвестицията ще бъде в размер на 300 милиона лв., като ще бъдат разкрити най-малко 780 работни места. Зад вложението стоят двама американски вложители посредством записаната в България БиСи Индъстрис " ЕООД, която тази седмица е получила позволение за градеж.

Комплексът е с разгъната застроена повърхност от 61 000 кв. м. Хотелът ще бъде вторият по величина в България с 624 стаи и леглова база от 1248 места. Ще се състои от два 9-етажни корпуса, високи по 28 метра. Игралните зали ще са три - главната ще е с повърхност 4 000 кв. м, а по-малките ВИП зали ще са с обща повърхност 1 000 кв. м.
 Снимка 437974
Комплексът включва два ресторанта - огромен със 724 места, и по-малък грил ресторант със 120 места. Търговският център ще е ситуиран на повърхност от 833 кв. м. Паркингът е от 500 паркоместа, в това число за рейсове, електрически автомобили и колела. Комплексът ще разполага с метан станция, бензиностанция и станция за зареждане на електрически автомобили..

Свиленград е определен от американските вложители след обширно икономическо изследване от самостоятелна британска консултантска компания, заяви основният проектант на общината Анастас Карчев. Анализаторите са показали Свиленград като най-хубавото място за вложения. Отчетени са положителната инфраструктура, настоящите общи устройствени проекти на града и общината и близостта с 20-милионния мегаполис Истанбул.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР