Лукойл няма основание да заплашва, че ще затвори заради законодателни

...
Лукойл няма основание да заплашва, че ще затвори заради законодателни
Коментари Харесай

Лукойл няма основание да затваря - Горанов усърден за фиска

" Лукойл " няма съображение да заплашва , че ще затвори поради законодателни промени. Това съобщи финансовият министър Владислав Горанов пред медиите в Народното събрание.

Припомняме, че генералният шеф на " Лукойл " Булат Субаев обяв и тази заран, че изцяло действителна е заплахата най-големият снабдител на горива в България да спре работа, защото едномесечният период с готвените законодателни промени не е задоволителен. Според поправките в законодателството, компанията би трябвало да раздели склада си на 7 обособени данъчни склада и да ги лицензира . Този период е прекомерно къс, акцентира Булат Субаев. От петролната и газова асоциация също излязоха с протестна декларация .

Налага се да бъдем оптимално усърдни да съберем дължимото във фиска , безапелационен бе финансовият министър и акцентира, че страната се намира в пандемична обстановка с понижен икономически оборот.

Митниците не можели да управляват толкоз огромна база , стана ясно от думите му. От няколко години е условието за видеонаблюдение, а множеството хранилища към този момент са изпълнили условията .

Горивата напущат данъчните хранилища със стотинки по-евтино, в сравнение с са на бензиностанциите. Надценката стигала до 50 стотинки.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР