Лукарски се изказа от Щатите, където се намира и се

...
Лукарски се изказа от Щатите, където се намира и се
Коментари Харесай

Лукарски бесен: По-наведено положение не съм виждал!

Лукарски се изрече от Щатите, където се намира и се възмути за дейностите на настоящия ръководител на Съюз на демократичните сили. „ По – наведено състояние не съм виждал от страна на Съюз на демократичните сили, написа alarma news.

``
реклама

Питам се на какво съображение върви да се договаря, откакто няма решение и мандат от националния съвет. Завел и Кисьов, който надълбоко почитам, само че не виждам какво прави там, откакто не е в управлението! Може да ме упрекват за всевъзможни сделки с ГЕРБ, само че в никакъв случай Съюз на демократичните сили не е била в толкоз наведено състояние! Поне да бяха поискали абревиатурата да поставят на изборите и това не са създали. Надявам се националния съвет да отхвърли това оскърбление “, сподели Лукарски.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР