Луиза Григорова направи неочаквано признание. Актрисата споделя, че се е

...
Луиза Григорова направи неочаквано признание. Актрисата споделя, че се е
Коментари Харесай

Луиза Григорова: Не знаех дали мъжът ми ще остави Елена Петрова

Луиза Григорова направи ненадейно самопризнание. Актрисата споделя, че се е впуснала по отношение на привързан мъж, който ужасно харесала, макар че знаела, че е с друга, научи HotArena .

Става въпрос за брачна половинка на звездата от „ Дървото на живота ” — Мартин Макариев. Двамата се срещат, когато той към този момент е с Елена Петрова, само че това не стопира Луиза сама да си загуби мозъка по него.

„ Видях го и си споделих: Това е най-перфектният мъж на тази планета. Това е моят мъж! Изобщо какво е правил до момента? ”, спомня си актрисата.

Луиза е знаела, че той не е свободен, само че все пак рискува. По това време, с изключение на връзката с Петрова, режисьорът се грижи и за дете от другата си жена, написа „ България през днешния ден ”.
Луиза нямала визия дали нещата ще се случат.

„ Когато влизаш по отношение на привързан мъж, би трябвало да си наясно, че нещата не се случват просто ей по този начин. Той не е на 20, а има и дете.

Ако е някакъв безконтролен, ще пристигна при мен, само че това демонстрира, че в един миг ще си тръгне по същия метод.

Но защото той не е подобен, аз разбрах за какъв образован, виновен и почтен мъж става въпрос и си споделих: да, аз го обичам, просто ще изчакам всичко да си пристигна на мястото ”, разсъждава Луиза.

Тогава тя е единствено на 23 години и Макариев си мисли, че го употребява за развлечение. Едва след няколко години двамата разкриват публично връзката си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР