Луиз Томпсън и майка й Карън излязоха, за да подкрепят

...
Луиз Томпсън и майка й Карън излязоха, за да подкрепят
Коментари Харесай

Луиз Томпсън се присъединява към майка си Карън, когато Zara McDermott лансира новата си марка дрехи - след като разкри, че използва торбичка за стома след битка с улцерозен колит

Луиз Томпсън и майка й Карън излязоха, с цел да поддържат стартирането от новата марка облекла на Zara McDermott в Лондон в сряда, откакто тя разкри чантата си за стома след години на страдалчество от улцерозен колит след диагноза през 2018 година

Междувременно Карън изглеждаше елегантно в бели панталони с необятни крачоли и розов сако от туид, до момента в който позираше до него щерка й и Зара.

Зара резервира настроението си за ежедневни облекла за представянето, като облече черно прилепнало всичко в едно със сиво сако и блестящо червени кецове.

Луиз сподели новината за монтирането на чанта за стома с нейните почитатели в Instagram при започване на април, защото тя самоуверено призна, че това „ не е нещо, което е желала да скрие вечно '.

Луиз към този момент е говорила за продължаващите си битки с чревния улцерозен колит, както и с автоимунното заболяване лупус.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР