Луис Суарес за пореден път говори за раздялата си с

...
Луис Суарес за пореден път говори за раздялата си с
Коментари Харесай

Луис Суарес нападна Барселона: Искаха да ни разделят с Меси

Луис Суарес за следващ път приказва за раздялата си с Барселона. Уругваецът съобщи, че каталунците са желали да го разделят с Лео Меси, с цел да може аржентинецът да стартира да комбинира и с другите си съотборници.

“Имаше много спорни неща в позицията на клуба. Ако казусът беше финансов, щях да потърся някакво позволение. Ако пък беше спортно-технически, бих схванал. Но по този начин и не стана пределно ясно за какво взеха това решение. Според мен желаеха да ме разделят с Лионел Меси. Може би са били ядосани, че двамата имахме толкоз положителни взаимоотношения. Вероятно те не са желали двамата да бъдем толкоз време дружно. Може би са желали да накарат Лео да стартира да играе повече с останалите си съотборници. Не намирам друга причина, тъй като ние се разбирахме чудесно на терена. Двамата с Меси непрекъснато се търсехме по време на мач, само че това беше за положителното на отбора ", съобщи Суарес в предаването "90 Minutos " по ESPN.

“Трябваше да уважат желанието му да с тръгне. Лео е наясно какво значи за Барселона. Той е дал толкоз доста на клуба, че не можете да си визиите. Меси би трябвало да продължи да бъде №1, да бъде на върха и да бъде благополучен. Вероятно има опция той да премине в различен тим. Но пък в случай че се усеща благополучен и пристигна ново управление в Барселона, той може да изиска да остане. Като негов другар аз ще се веселя, в случай че нещата при него са добре. Това важи и в случай че премине в различен отбор ", добави още той.

 Меси и Суарес
източник: БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР