Луис Суарес финализира преминаването си в Интер Маями за срок

...
Луис Суарес финализира преминаването си в Интер Маями за срок
Коментари Харесай

Суарес подписа с Интер Маями и се събра отново с Меси

Луис Суарес завърши прекосяването си в Интер Маями за период от една година, където ще се събере още веднъж с някогашния си съотборник в Барселона Лионел Меси. 36-годишният уругвайски нападател се причислява към отбора от Флорида, чийто съ-собственик е Дейвид Бекъм, след доста сполучлив престой в бразилския Гремио.


Той означи 17 гола и даде 11 асистенции в 33 мача за състезание, като Гремио остана на две точки от първенеца Палмейрас.

" Много съм благополучен и разчувствуван да поема това ново предизвикателство с Интер Маями. Нямам самообладание да стартира и съм подготвен да работя, с цел да направя фантазията си да завладявам още титли с този страховит клуб действителност. Оптимист съм за това, което можем да реализираме дружно с нашите упоритости. Ще дам всичко от себе си, с цел да донеса радостни моменти на почитателите, за които чух толкоз доста, до момента в който нося цветовете на Интер Маями, и чакам с неспокойствие да се събера още веднъж със страхотни другари и играчи. Нетърпелив съм и да се срещна с новите ми съотборници и треньори ", сподели Суарес в свое изказване.

Освен с Меси, южноамериканецът ще се събере в Интер дружно с още двама свои някогашни съотборници в Барса - Серхио Бускетс и Жорди Алба. Носителите на Купата на Лигите възобновяват формалните си мачове на 21 февруари, когато посрещат Риъл Солт Лейк в откриващия ден от новия сезон в Мейджър Лийг Сокър. Възпитаниците на Херардо Мартино ще загреят за новата акция с контроли против Ал Насър, Ал Хилал, Висел Кобе и Нюелс Олд Бойс в идващите седмици. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР