Луис Кели поръча торта за 24-ия рожден ден на съпругата

...
Луис Кели поръча торта за 24-ия рожден ден на съпругата
Коментари Харесай

Мъж поръча торта за жена си: вижте какво получи ВИДЕО

Луис Кели поръча торта за 24-ия рожден ден на брачната половинка си Андреа Камила. Трябваше да е блестящ десерт във формата на сърце, само че нещо се обърка. Мъжът сподели разопаковането на тортата на страницата си в TikTok.

„ Чувствам се по този начин, като че ли скапах рождения ден на жена си “, сподели насълзен Луис, без да скрие разочарованието си от това, което видя на фрагмента.

Първо, блогърът сподели на феновете комплицирана розова торта във формата на сърце, която намерил като образец за пекар в Pinterest. След това, в последните секунди на клипа, той показва какво е получил в последна сметка. Това е тромаво, химически розово създание, украсено с случайни панделки, златно покритие, железни бонбонени топки и негодни за консумация пеперуди.

" 145 $ в канализацията. Единственото нещо, което тя изиска като подарък през днешния ден, беше сладка торта, с цел да може да се снима с нея. Сега не мога да оказа помощ ", написа смутеният мъж.

Десертът от моркови, който Кели поръча, имаше за цел да подсети на жена му за един от етажите на сватбената им торта, защото двойката ще чества първата си годишнина на 13 януари.
 Персонализирана торта, десерт, подарък за рожден ден, любознания, вицове, видеоклипове, трендове в TikTok Блогърът остана отчаян, когато разопакова тортата Снимка: TikTok
Видеото му бързо стана вирусно, събирайки повече от 31 милиона гледания в Instagram и още 3,8 милиона в TikTok, както и хиляди мнения, лайкове и споделяния.
" Не плачи, тя ще разбере всичко " „ О, Боже, тази ягодова свещ ме умъртви. “„ Ягодовата свещ е сладка – тя ще я хареса. “„ Опитайте я и всичко е наред! “„ Може би можете да купите цветя и да покриете тортата с тях? “
Блогърът в коментар за Today каза, че не е изискал възобновяване на парите от пекаря, той просто се е „ усмихнал, платил, благодарил и си тръгнал “.

„ Взех тортата вечерта, тъй че не съумях да я прегледам добре незабавно. Но видяно обратно, евентуално си заслужаваше да я прегледам “, споделя Луис.

Между другото, съпрузите инфлуенсъри прекарват шест месеца в годината в пътешестване, а останалото време в Пуерто Рико със фамилията на Камила. Именно там мъжът закупил тази към този момент „ вирусна “ торта.
tryna find the positives…

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР