Лудогорец загуби с 1:3 визитата си на Рома в последния

...
Лудогорец загуби с 1:3 визитата си на Рома в последния
Коментари Харесай

Две дузпи и 70 000 на трибуните спряха Лудогорец във Вечния град

Лудогорец загуби с 1:3 визитата си на Рома в последния мач от Група “С ” на Лига Европа и по този метод не съумя да продължи към елиминационната фаза на конкуренцията. Въпреки това “орлите ” ще останат в евротурнирите и през пролетта, като ще се включат в Лигата на конференциите, защото финишираха на трета позиция в групата си.

Рик Джонатан откри резултата за разградчани в края на първата част, само че през второто полувреме “вълците ” обърнаха след два гола от дузпа на Лоренцо Пелегрини и попадение на Николо Дзаниоло. Попадение на Нонато бе анулирано след обзор на ВАР, а в края на мача Оливие Вердон получи червен картон.

Лудогорец даде сериозен отпор на именития си противник и през първата част сподели невъзмутима игра, изчаквайки своя миг. През второто полувреме обаче Рома излезе пределно мобилизиран и съумя да обърне резултата, не и без помощта на ВАР, които се намеси в основни обстановки. Решенията на арбитрите обаче бяха верни и българите нямат мотив за искания.

“Орлите ” към този момент си осигуриха присъединяване в Европа и през пролетта, само че днешният дуел е решителен за това в кой шампионат ще продължат - актуалният или Лигата на конференциите. Срещата е пред претъпкани трибуни на " Олимпико " в Рим и близо 70 000 души участват по трибуните.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР