Лудогорец загуби от Милан с 0:1 в реванша от 1/16-финалите

...
Лудогорец загуби от Милан с 0:1 в реванша от 1/16-финалите
Коментари Харесай

Милан изхвърли Лудогорец от Европа


Лудогорец загуби от Милан с 0:1 в реванша от 1/16-финалите на Лига Европа, стадион " Сан Сиро " и с общ резултат 0:4 от двата мача отпадна от шампионата.

За разлика от дуела преди седмица в Разград, в този момент " зелените " стояха доста по-добре на терена, откакто позволиха единствено един гол във вратата си и пропуснаха няколко положителни положения да отбележат.

Все отново би трябвало да се означи, че реваншът на " Сан Сиро " довечера беше по-скоро протоколен, откакто Милан реализира безпроблемна победа с 3:0 на българска земя. С мисъл за идния конфликт с Рома в Серия " А ", само че и с нужната успеваемост в днешния мач, " росенерите " не разрешиха на разградчани да помечтаят даже за непълен триумф - било то тъждество или влиятелна победа.

Лудогорец пък отпадна и след четирите случая, в които загуби първата среща като хазаин на интернационалната сцена. Тиммът от Разград не съумя да изравни достижението си от сезон 2013/14, в който доближи до осминафиналната фаза, където бе спрян от Валенсия (0:3, 0:1). Сега най-малко остава удовлетворението от почтено показване на отбора в групите на Лига Европа предходната есен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР