Лудогорец загуби от Бетис във втория кръг на груповата фаза

...
Лудогорец загуби от Бетис във втория кръг на груповата фаза
Коментари Харесай

Лудогорец се бори много, но загуби от Бетис в Испания

Лудогорец загуби от Бетис във втория кръг на груповата фаза на Лига Европа. " Орлите " отстъпиха с 2:3 в Севиля откакто на старта записаха геройска победа над Рома.

В днешната среща отборът на Анте Шимунджа се бори много, само че си потегли със загуба, пристигнала след почтено показване.

Бетис поведе с две попадения, Десподов понижи в края на полувремето, а през втората част испанците още веднъж вкараха, с цел да се стигне до заключителното 3:2 закрепено от резервата Рик Джонатан.

Срещата стартира равностойно. В 9-ата минута домакините желаеха дузпа след прикосновение на Луис Енрике със Сисиньо, само че реферът нямаше съображение да отсъди нарушаване.

В 25-ата минута испанците съумяха да поведат в резултата откакто Каналес шутира отвън наказателното поле, Падт мазета, топката попадна в Луис Енрике, който осъществя за 1:0.
 Бетис - Лудогорец, Рик Джонатан понижи онлайн
Бетис - Лудогорец, Рик Джонатан понижи

Мачът е от 22:00 часа

Малко преди да изтече 40-ата минута Бетис съумя да удвои. Хоакин насочи удар от границите на наказателното поле по диагонала и простреля мрежата на първенците, несмущаван от отбраната на Лудогорец, с цел да осъществя фантастично попадение и да прати трибуните в възторг.

В самия завършек на полувремето, " орлите " понижиха откакто Кирил Десподов извърши от дребен ъгъл фаул, топката мина с целия си размер голлинията. Съдията употребява своя часовник със специфичната технология, показващ, че има попадение за 2:1. През втората част играта продължи да е оспорвана.

В 59-ата фотография домакините отново усилиха преднината си, още веднъж с удар от границите на наказателното поле. Каналес мушна топката сред краката на Пьотровски и насочи удар, с цел да мине топката и сред краката на Падт за 3:1.

В 75-ата минута влезлият шест минути по-рано Рик Джонатан овладя топката, която беше изчистена при ъглов удар и с техничен удар я прати стреля по земя, с цел да остави беззащитен Браво за 2:3.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР