Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо първия

...
Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо първия
Коментари Харесай

Организация и мерки за сигурност преди Лудогорец - Шамрок

Лудогорец уведомява всички почитатели, които ще гледат онлайн първия мач от II прелиминарен кръг на Шампионската лига против първенеца на Ирландия Шамрок Роувърс във вторник (19 юли) от 20,45 ч., че същият ден стадион " Хювефарма Арена " отваря порти в 18,45 ч.

Клубът припомня, че сега се продават билети на клубната база в Разград, както и на билетната каса на улица " Васил Левски ", написа уеб сайтът на българския първенец. Днес гишето ще работи до 18,00 ч., а на следващия ден (19 юли) от 10,00 ч. до началото на мача. Билети се продават и онлайн на https://tickets.ludogorets.com.
 Ас на Лудогорец попадна в полезрението на бразилци
Ас на Лудогорец попадна в полезрението на бразилци

Халфът Алекс Сантана е трансферна цел на Атлетико Паранензе

Клубът приканва почитателите да дойдат на стадиона по-рано, с цел да се облекчи пропусквателния режим.

Лудогорец оповестява, че на " Хювефарма Арена " няма да бъдат допускани почитатели в нетрезво положение, с оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките викания, както и потреблението на лазери от трибуните по време на мача, са безусловно неразрешени. ПФК Лудогорец припомня, че всички последователи подлежат на щателна инспекция по входовете, като неразрешените предмети ще бъдат изземвани.

Феновете на Шамрок Роувърс ще бъдат настанени в бранш " Гости ".

Присъстващите с лица под 18 години би трябвало да показват попълнена декларация за аставник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. В случай на нужда може да се употребява линк, който се намира в портала за закупуване на онлайн билети https://tickets.ludogorets.com, както и на основната страница на формалния уебсайт на клуба www.ludogorets.com
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР