Лудогорец U17 започна с класическа победа с 3:0 над Етър

...
Лудогорец U17 започна с класическа победа с 3:0 над Етър
Коментари Харесай

Лудогорец U17 тръгна с 3:0 над Етър в първенството

Лудогорец U17 стартира с класическа победа с 3:0 над Етър (Велико Търново) присъединяване си в шампионата на Елитната юношеска група до 17 години, заяви формалният уебсайт на първенците. Двубоят се игра на един от терените в комплекса " Гнездо на орли ". 

Първото полувреме приключи без попадения. Добри обстановки за гол се откриха пред Наско Янев, Калоян Божков и Филип Гигов, само че те ги пропуснаха.

През второто " орлите " заиграха по-добре и откриха в 50-та минута посредством Калоян Божков. Асистенцията беше на Алксандър Валеков. В 66-та минута Станислав Витанов удвои с глава след ъглов удар, изълнен от Елисей Съров. В 89-та минута Елисей Съров вкара за крайното 3:0, откакто получи добър извеждащ пас зад тила на защитата от Филип Гигов. " През първото полувреме се подведохме по играта на съперника и не успяхме да отбележим. През второто изглеждахме надалеч по-добре и закономерно стигнахме до триумфа. С оглед на това, че е първият ни формален мач, съм удовлетворен от представянето ни. Истинските ни благоприятни условия обаче са доста по-големи ", разяснява старши треньорът Димчо Ненов след края на срещата. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР