Лудогорец трябва значително да подобри играта си преди втория мач

...
Лудогорец трябва значително да подобри играта си преди втория мач
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Трябва да се променят доста неща преди втория мач

Лудогорец " би трябвало доста да усъвършенства играта си преди втория мач с " Балкани ". Това сподели треньорът на българския тим Ивайло Петев след.

Тимът изостава след първия мач от втория прелиминарен кръг на Шампионската лига и има сложна задача преди реванша на 19 юли.

" Трябва и аз да схвана какво се случи. След 10-15-ата минута при нас нещо се счупи. Изключително груби неточности направихме при отиграването на топката. Отборът на " Балкани " поведе справедливо в края на първото полувреме ", стартира Петев пред " Диема Спорт ".

" През втората част имахме своите шансове, само че като цяло слаб мач за нас. Отбор като нашия не може да си разреши подобен обикновен втори гол. Футболът е игра на неточности, 0:2 е резултат, против който би трябвало да се борим с всички сили ".



" На почивката искахме да задържаме повече топката. Всеки трети пас беше неверен. Трябва да поздравим " Балкани ", игра доста добър футбол. Ние не би трябвало да го позволим в Разград. " Естествено, че би трябвало да работим върху много неща. Важно е в петък в мачът за шампионата против Крумовград. Ще създадем много промени и чакаме реванша в сряда. Трябва да отбележим гол, тъй като той може да направи разликата. С това, което имаме, с това ще се борим ".

Капитанът на тима Кирил Десподов съобщи, че отпадане не стои на дневен ред.

" Отстъпихме на играта им през първото полувреме и те водиха и разиграваха. Създадоха ни много неприятности пред нашата врата. Ние не отговорихме на тяхната експанзия и обстановките им и мисля, че справедливо не вкарахме гол, откакто имахме единствено една обстановка в мача ".

" Отрази се теренът, защото беше муден. Тревата беше висока, само че това не е опрощение, защото сме играли и на по-лоши терени. В моята глава вид отпадане няма, би трябвало да създадем всичко допустимо да продължим. Имаме мач в Разград, където изискванията за игра ще бъдат по-добри ", сподели нападателят.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР