Лудогорец стигна до победа, останал с 10-ма срещу Славия в

...
Лудогорец стигна до победа, останал с 10-ма срещу Славия в
Коментари Харесай

Лудогорец с победа над Славия при U17

Лудогорец стигна до победа, останал с 10-ма против Славия в среща от 26-я кръг на Елитната група до 17г. Мачът стартира равностойно, като първата добра обстановка се отвори пред гостите. Кристиян Николов центрира добре, само че ударът с глава на Никола Ботев не откри очертанията на вратата. В 28-та минута още веднъж Ботев бе покрай гола след хубава контраофанзива, само че вратарят на Славия избави. Десет минути преди края на полувремето Лудогорец поведе. От третия опит Никола Ботев съумя да осъществя с прекрасен удар по диагонала. В края на първото полувреме Славия стигна до изравнително попадение. Васил Казълджиев стреля от дребен ъгъл, вратарят мазета, а при добавката Кристиян Балов означи. В заключитените секунди на първата част Райан Иванов от гостите бе изпъден с пряк червен картон, а двата тима се прибраха на отмора при резултат 1:1. 

Втората част стартира с късмет за Славия, само че удар на Антонио Лалкински бе избит пред голлинията от Симеон Шишков. В 60-та минута при пробив на Константин Димитров се стигна до дузпа за Лудогорец. Румен Павлов застана зад топката, а вратарят избави, само че при добавката изведе гостите напред в резултата. Последваха мощни минути за Славия и искания за дузпи, които не бяха отсъдени. В последните секунди на дуела при контраофанзива Лудогорец означи трети гол, с който постави завършек на разногласието. Така “орлите ” 4 кръга преди края на шампионата са все по покрай купата в Елитната група до 17г.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР