Лудогорец ще вкара поне един гол във вратата на Милан.

...
Лудогорец ще вкара поне един гол във вратата на Милан.
Коментари Харесай

Ясновидката на Берлускони каза какво го чака Милан срещу Лудогорец

Лудогорец ще вкара най-малко един гол във вратата на Милан. Такова предсказване направи от Италия фамозната ясновидка на Силвио Берлускони - Теодора Стефанова, представена от Bgdnes.bg.

" Всички тук ме разпитват за българския първенец - сподели Теодора. - Още преди да бъде изтеглен жребият, споделих, че съперникът на Милан ще бъде точно Лудогорец. Освен това предвидих с безспорна акуратност, че Пари Сен Жермен ще срещне носителя на трофея в Шампионската лига Реал Мадрид. Както и това, че Челси на моя другар Антонио Конте ще се изправи против доста мощен противник. Е, падна им се Барселона! Мога да направя тъкмо предсказване и за изхода от тези мачове, когато наближи денят, в който ще се играят. Сега мога да кажа сигурно, че Лудогорец ще означи най-малко един гол във вратата на Милан. Двубоите няма да бъдат по никакъв начин леки за тима на Дженаро Гатузо! "

Гостуването на " росонерите " в Разград ще бъде на 15 февруари, дуелът стартира в 22:05 ч. Реваншът е на 22 февруари на стадион " Сан Сиро ". Все още не е ясно дали архитектът на огромния Милан Силвио Берлускони ще пристигна в България за мача с Лудогорец. Но това не е изключено, тъй като той е непосредствен с българския министър председател Бойко Борисов. " Силвио Берлускони в действителност харесва доста България и има прелестни мемоари от нашата страна - сподели Теодора Стефанова. - Той е човек, който не не помни приятелите си, а с нашия министър-председател имат много сходни ползи. "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР