Лудогорец ще се опита да си осигури услугите на полски

...
Лудогорец ще се опита да си осигури услугите на полски
Коментари Харесай

"Лудогорец" изкушава полски национал

" Лудогорец " ще се опита да си обезпечи услугите на полски национал за сегашния сезон настояват медии в Полша. Шампионите желаят да привлекат халфът на " Ягелония " Яцек Горалски.

Според спекулациите в Полша сега са представители на разградчани, които прецизират финансовите условия на футболиста. " Лудогорец " предлага 1 млн. евро за футболиста, до момента в който от клуба му упорстват за двойна цена. Най-вероятно двете страни ще се срещнат по средата и Горалски ще премине в българския клуб за 1,5 млн. евро.

24-годишният футболист e младеж на " Завиша " Бидгошч. Кариерата му минава през " Виктория " Короново, " Блекитни " Габин и " Висла " Плоцк, с цел да дебаркира в " Ягелония " през 2015 година През предходната година той получи и първа повиквателна за националния тим на Полша.

Горалски не игра в последния мач на отбора си в полското състезание, което ускори слуховете, че ще се причисли към " Лудогорец " преди първия мач от третия прелиминарен кръг на Шампионската лига на разградчани. На 26 юли те се изправят среще " Апоел Беер Шева ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР