Лудогорец сериозно изкушава вратаря на Ботев (Пловдив) Хидайет Ханкич, пишат

...
Лудогорец сериозно изкушава вратаря на Ботев (Пловдив) Хидайет Ханкич, пишат
Коментари Харесай

В Босна: Лудогорец изкушава Ханкич

Лудогорец съществено изкушава вратаря на Ботев (Пловдив) Хидайет Ханкич, пишат в Босна и Херцеговина. 29-годишният пазач е роден в Австрия, само че има босненско родословие.

“Лудогорец не се е отказал да притегли Ханкич, макар че се раздели с треньора Ивайло Петев. Напротив - ползата към него продължава да е извънредно сериозен. Българският първенец изкушава Хидайет по всевъзможен метод. Той е под номер 1 в листата на клуба за състезател под рамката. И може да се каже, че негов трансфер в Лудогорец е сигурен залог ”, написа sportsport.ba.

  “Интересното е, че Ивайло Петев за повторно се разминава с Ханкич. Когато беше селекционер на Босна и Херцеговина, той планираше да изпрати повиквателна на вратаря, само че преди да го стори, бе освободен ”, добавя изданието.

Ханкич дойде в Ботев при започване на 2022 година. През този сезон той има 9 турнирни мача за отбора, а носи и капитанската лента.

В момента Лудогорец разполага на вратата със Серджио Падт и Симон Слуга, само че се чака първият да бъде трансфериран през зимата.

“Тема Спорт ”

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР