Лудогорец се завърна на върха в Първа лига, след като

...
Лудогорец се завърна на върха в Първа лига, след като
Коментари Харесай

Съдиите върнаха Лудогорец на върха в класирането със скандален червен картон за Локо

Лудогорец се завърна на върха в Първа лига, откакто победи с тъга Локомотив (София) в дуел от 27-ия кръг. Гостите от столицата играха с човек по-малко през цялото второ полувреме, откакто преувеличен втори жълт картон получи Селсо Рапосо в края на първата част.

Футболистът на " железничарите " недвусмислено сподели какво е мнението му за наложеното наказване при напускането си на терена.

В воин за разградчани се трансформира Игор Тиаго, койго означи победното попадение десетина минути преди края след ъглов удар. С триумфа Лудогорец събра 65 точки и има една повече от ЦСКА.
 Лудогорец - Локомотив (София) 1:0 в среща от efbet Лига онлайн
Лудогорец излъга 10 от Локомотив

Мачът е от 18:45 часа

Още във втората минута вратарят на Локомотив Бабукар Гайе отрази удар на Бернард Текпетей. Гайе трябваше да се намесва и при изстрел на Якуб Пьотровски шест минути по-късно, а в 18-ата Кирил Десподов също бе покрай това да означи за Лудогорец. Десподов стреля към вратата на гостите, топката се отклони от крайници на Гайе, който я догони и съумя да почисти покрай голлинията.
 Снимка 615294
Източник:

В 21-ата минута Спас Делев вкара топката в мрежата на Локомотив София, само че след преразглеждане на обстановката със системата за видеоарбитраж-ВАР, голът не бе зачетен поради засада на нападателя. Аслак декор Витри също опитва удар към вратата на гостите в 36-ата минута и отново стражът на Локомотив реагира в точния момент.

Гостите останаха с човек по-малко в 43-ата минута на мача поради втория жълт и надлежно червен картон на Селсо Рапосо, който беше много преувеличен. При изгонването си футболистът сподели недмусмислено мнението си по отношение на основния арбитър.

След почивката футболистите на Лудогорец продължиха да бъдат по-активни в нахлуване. Бернард Текпетей още веднъж не съумя да преодолее Бабукар Гайе в 49-ата минута след удар от отдалеченост, а в границите на три минути сред 56-ата и 58-ата вратарят на Локомотив София трябваше да внимава след изстрели на Пьотровски и Спас Делев с глава.
 Снимка 615290
Източник:

Столичани имаха добра опция за попадение в 63-ата минута, когато Карлос Франса преодоля Делев и Франко Русо и стреля, само че стражът на Лудогорец Серджио Падт избави вратата си. Скоро по-късно, в 66-ата минута, Игор Тиаго удари греда за разградчани и резултатът остана 0:0. Три минути по-късно след подаване от Десподов, Якуб Пьотровски получи топката и стреля, само че неопределено.

Лудогорец съумя да поведе едвам в 81-ата минута след попадение на Игор Тиаго, който засече топката с глава след центриране от ъглов удар на Спас Делев и осъществя за 1:0.

Пет минути по-късно съдията Георги Димитров отсъди дузпа за домакините за нарушаване на Алан Диас против Матиас Тисера, само че след преразглеждане на обстановката със системата за видеоарбитраж той промени решението си и даде жълт картон на Тисера за симулация.

В идващия кръг от Първа лига отборът на Лудогорец ще гостува на ЦСКА в столицата на 30 април, неделя, а Локомотив София ще одобри Хебър ден по-рано.
 Лудогорец - Локомотив (София) 1:0 в среща от efbet Лига онлайн
Лудогорец излъга 10 от Локомотив

Мачът е от 18:45 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР