Лудогорец разкара Валдас Дамбраускас през изминалия уикенд още преди дербито

...
Лудогорец разкара Валдас Дамбраускас през изминалия уикенд още преди дербито
Коментари Харесай

Продажбата на Кешеру е причината за уволнението на Дамбраускас

Лудогорец разкара Валдас Дамбраускас през миналия уикенд още преди дербито с Левски, като това изненада мнозина с оглед лидерската позиция на „ орлите “ в Първа лига. Това накара редица анализатори да потърсят друга причина за уволнението, а от Топмач стигнаха до извода, че продажбата на Клаудиу Кешеру е изиграла най-голяма роля в решението на клубното управление.

Румънецът бе освободен, с цел да подпише със Стяуа Букурещ, където към този момент има 6 гола и 4 асистенции в 8 мача, доказвайки, че, макар своите 34 години, остава един извънредно класен голмайстор.

Кешеру се наложи като един от любимците на всички, свързани с Лудогорец, защото за 6 години вкара 139 гола и направи 44 асистенции, с което счупи редица върхове в българския футбол.

Техническият шеф Козмин Моци е непосредствен другар със своя съотечественик и се счита, че тъкмо неговият глас е надвил в решението за треньорската промяна.

Временно отпред на „ зелените “ още веднъж ще бъде Станислав Генчев, само че по всяка възможност ще се търси нов старши-треньор, които да продължи поредицата от трофеи за клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР