Лудогорец приема Левски в последен мач от 1/8-финалната фаза на

...
Лудогорец приема Левски в последен мач от 1/8-финалната фаза на
Коментари Харесай

Лудогорец и Левски влизат в люта битка за 1/4-финал в Купата в последния мач за годината

Лудогорец приема Левски в финален мач от 1/8-финалната фаза на шампионата за SESAME Купа на България. Двубоят на стадион „ Хювефарма Арена “ в Разград, който ще бъде финален като цяло за българския футбол за календарната 2022-а година, започва в 1 3:30 часа и ще може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата. На уеб страницата ще проследим всичко най-интересно от конфликта.

Двата отбора ще се изправят един против различен за повторно в границите на единствено три дни, откакто на 1 декември изиграха отсрочен дуел от шестия кръг на шампионата, приключил при нулево тъждество. Първият епизод от мачове сред „ зелени “ и „ сини “ предложи равностойна борба, като и двата състава имаха своите шансове, а ВАР се намеси уверено при две обстановки - първо, отменяйки дузпа за игра с ръка на Келиан ван дер Каап в наказателното поле на Левски и второ, не зачитайки попадение на Георги Миланов за нарушаване на полузащитника преди гола му.

Днешният конфликт се чака да бъде също толкоз ожестовен и оспорван, като носителите на трофея от „ Герена “ ще се опитат да продължат отбраната на купата. От своя страна първенците на страната ще желаят да завършат годината уместно, откакто изпуснаха опцията да зимуват на върха в Първа лига и са на точка от водача ЦСКА. Възпитаниците на Анте Шимунджа ще търсят реванш за загубата от „ сините “ в полуфиналите на шампионата по-рано през годината, когато отстъпиха с 2:3 в Разград и с 0:1 в София.

Наставникът на настоящите носители на трофея Станимир Стоилов чака оптимално себераздаване от своя отбор, сходно на показаното в предходния мач за състезание.

„ Предстои ни дуел за Купата на България против доста мощен и отракан противник. Очаквам оптимално себераздаване от футболистите, да покажат упоритост за отбрана на трофея и всеки да отбрани мястото си в Левски “, сподели Мъри на конференцията си преди срещата.

13:30 часа | ЛУДОГОРЕЦ – ЛЕВСКИ

SESAME Купа на България, 1/8-финал

Вероятни сформира на двата тима:

ЛУДОГОРЕЦ ( 4-2-3-1) : Симон Слуга – Антон Недялков, Игор Пластун, Оливие Вердон, Сисиньо – Якуб Пьотровски, Педро Нареси – Кирил Десподов, Каули Оливейра, Бърнард Текпетей – Матиас Тисера

Старши треньор: Анте Шимунджа

ЛЕВСКИ ( 4-2-3-1) : Пламен Андреев – Вандерсон Цунами, Хосе Кордоба, Ноа Сонко Сундберг, Абдулахи Шеху – Филип Кръстев, Андриан Краев – Уелтън, Георги Миланов, Роналдо – Илиян Стефанов

Старши треньор: Станимир Стоилов

Главен арбитър: Георги Давидов, град Велико Търново

Стадион: „ Хювефарма Арена “, град Разград

Начало: 13:30 часа

Пряко по: DIEMA SPORT
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР