Лудогорец представи трите си нови попълнения. Става дума за кондиционния

...
Лудогорец представи трите си нови попълнения. Става дума за кондиционния
Коментари Харесай

Лудогорец представи новите попълнения


Лудогорец показа трите си нови попълнения. Става дума за кондиционния експерт Иван Диас, който идва от Атлетико Мадрид, както и футболистите Драгош Григоре и Димо Бакалов.

Защитникът, който е един от капитаните на националния отбор на Румъния, идва от катарския Ал Сайлия, до момента в който Бакалов се завръща вкъщи, а за последно бе част от Локо (Пд). Той е създателят на първия гол за Лудогорец в „ А “ група. Тримата позираха с изпълнителния шеф на първенците Ангел Петричев.

„ Моята история е доста дълга в Атлетико Мадрид. Нуждаех се да изляза в чужбина и тя ми бе препоръчана от Лудогорец. Мисля, че мога да оказа помощ на Лудогорец. Ще се опитаме да подобрим играчите самостоятелно, с цел да сме по-добри в Европа. Дойдох, с цел да натрупам опит отвън Испания и поради желанието на Лудогорец ”, сподели Диас, който има вяра, че разградчани ще са в групите на ШЛ и през идващия сезон. „ Да, доста е допустимо да играе в групите на ШЛ. Годината, в която игра против Реал Мадрид не беше зле. Трябва да се опитаме да повторим това равнище ”, пожела си спецът.

„ Приех офертата на Лудогорец, тъй като имам голям късмет да играя футбол на доста високо равнище “, разяснява пък Григоре. „ Приоритетът на Лудогорец е да играе в Шампионска лига. Аз съм тук, с цел да оказа помощ на тима. Моци е повече от другар за мен. Той ще ми помогне доста за моята по-бърза акомодация. Клаудиу Кешерю е добър състезател. Той е голмайстор в българския шампионат през последния сезон. Аз съм благополучен, че ще играя с него “, сподели още румънският защитник.

„ Завръщам се вкъщи. „ Бях млад като пристигнах в Лудогорец, в този момент съм към този момент по-зрял и мисля, че мога да оказа помощ на тима. Лудогорец изначало и по-късно вървят нагоре. Добри играчи във всяка линия. Просто великолепен тим “, бе коментарът на Димо Бакалов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР