Лудогорец постигна измъчена победа срещу последния Етър с 2:0 във

...
Лудогорец постигна измъчена победа срещу последния Етър с 2:0 във
Коментари Харесай

Лудогорец спечели трудно срещу Етър във Велико Търново

Лудогорец реализира измъчена победа против последния Етър с 2:0 във Велико Търново и оглави класирането в Първа лига с 9 точки. Мачът беше релативно равносилен през първото полувреме. Върба направи корекции и след вкарването на Недялков и Кешеру съумя да стигне до скъпия гол. В края Мавис Чибота вкара втори гол.

" Болярите " оказаха почтена опозиция, само че не престават да нямат вкаран гол след четир мача. Те са твърдо последни и са главен любимец за изпадане във Втора лига.

Лудогрец овладя самодейността в първите минути, само че по този начин и не доближи до голови обстановки. Домакините в началото се дръпнаха обратно, само че последователно видяха, че противникът не е толкоз неотстъпчив и погледнаха самоуверено напред.

" Болярите " направиха две-три доста рискови контри, само че неналичието на самочувствие ги лиши да нанесат решителен удар. Момчетата на Павел Върба нямаха хрумвания какво да вършат и като че ли разчитаха на случайността и шанса с цел да поведат. Топката се разиграваше постепенно и нямаше никаква динамичност в офанзивата.

През второто полувреме се играеше от самото начало пред вратата на Етър. " Зелените " по този начин и не можеха на намерят правилния път към нея.

Върба пусна Антон Недялков и Клаудиу Кешеру и това даде резултат. Голът падна в 79-ата минута. Недялков подаде на Кешеру пред наказателното поле. Румънецът опитва двойно със съотборник. Играч на Етър почисти топката, която попадна на волето на Кешеру и влетя във вратата на Господинов - 0:1.

В края Мавис Чибота вкара втория гол. Той остана самичък, откакто Кешеру пропусна, и стреля тъкмо по земя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР