Лудогорец победи драматично у дома новака в елита Септември с

...
Лудогорец победи драматично у дома новака в елита Септември с
Коментари Харесай

Лудогорец печели със спорна дузпа - 1:0 срещу Септември

" Лудогорец " победи трагично вкъщи новака в елита " Септември " с 1:0 след противоречива дузпа в добавеното време, осъществена от Клаудиу Кешерю.
  Гостите първи имаха късмет да открият резултата, само че в 13-ата минута Иван Тилев стреля рисково към вратата на " зелените ", само че Георги Терзиев мазета топката.
  Разградчани дадоха отговор с рискове пред вратата на Валентин Галев, само че пропуск в 22-ата минута направи останалият на голова позиция Вандерсон.
  Само три минути по-късно Якуб Швиерчок също не съумя да даде задатък за домакините. В 32-ата минута Джоди Лукоки беше изведен в наказателното поле, само че стреля рисково около вратата на " Септември ".
  Още в първата минута на втората част Марселиньо стреля рисково от наказателното поле, само че топката се отби в Елтон.
  В 54-ата минута рисков удар на Якуб Швиерчок беше избавен от Валентин Галев.
  Четири минути по-късно Джоди Лукоки беше изведен на голова позиция против стража на " Септември ", само че не съумя да насочи рисков удар към вратата.
  Следващата огромна заплаха пред вратата на столичани беше в 82-ата минута, когато Натанаел стреля по диагонал, само че топката мина на сантиметри от гредата, а Кешерю не съумя да засече кълбото в мрежата.
  В 87-ата минута влезлият като запаса Борис Галчев си изкара втори жълт и надлежно червен картон поради нарушаване в центъра на терена против Натанаел.
  В добавеното време Краси Гади се откъсна зад отбраната и шутира около вратата на домакините.
  В третата минута на продължението основният арбитър Волен Чинков отсъди противоречива дузпа за нарушаване в наказателното поле на Иван Стоянов против Марселиньо. Резервата Клаудиу Кешерю осъществя 11-метровия углавен удар и донесе скъпите три точки за първенците. Те са преди всичко в класирането в Първа лига с 57 точки. Септември има 24 точки на десетата позиция.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР