Лудогорец официално представи последните нови попълнения в отбора - Симон

...
Лудогорец официално представи последните нови попълнения в отбора - Симон
Коментари Харесай

Моци каза за трансферните планове на Лудогорец

Лудогорец публично показа последните нови попълнения в тима - Симон Слуга и Рик Джонатан, а техническият шеф на клуба - Козмин Моци, даде уточнения по отношение на желанията на "орлите " в оставащите дни от трансферния прозорец.

"Това са новите прехвърляния на Лудогорец, уповавам се да играят доста добре и да оказват помощ на тима да стане първенец. Рик и Слуга са доста качествени, опитни, по тази причина са в Лудогорец. Сигурен съм, че ще ни оказват помощ да станем първенци тази година ", бяха първите думи на Козмин Моци.

"Трансферният позорец е отворен до края на месеца, а Лудогорец постоянно търси класни футболисти. Засега нямаме нищо несъмнено, не сме покрай нито един футболист. Когато нещо стане, ще го разберете публично от нашия уебсайт. "

"В този миг имаме много положителни футболисти на всеки пост. Не търсим незабавно футболисти. Знаете, че при Лудогорец селекцията постоянно е отворена до последния ден, тъй че в случай че можем да създадем някои положителни прехвърляния, на всеки пост може да има футболист ", добави Моци.

"До този миг не се чакат нови изходящи прехвърляния. Нямаме публична оферта за някой от нашите футболисти. Все отново както сме отворени да привличаме, по този начин сме отворени да приказваме и за продажба на играчи. "

"Горе-долу всички в тима са добре, имат потребност от още малко време за възобновяване, само че се надявам, че до две седмици контузените ще почнат цялостни тренировки с тима ", съобщи шефът по отношение на положението на играчите.

"Треньорът би трябвало да е удовлетворен от работата на футболистите. Подготовката беше доста тежка, зимата постоянно е по този начин. Надявам се след тази хубава подготовка да вдигнем равнището си и да играем по-добре и по-успешно от предходната година ", приключи Моци.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР