Лудогорец обяви доста интересна новина на официалния си сайт. От

...
Лудогорец обяви доста интересна новина на официалния си сайт. От
Коментари Харесай

Лудогорец е огромен данъкоплатец - вижте колко милиона са внесли шампионите

Лудогорец разгласи много забавна вест на формалния си уебсайт. От обявата излиза наяве, че българският първенец е голям и безупречен поданик.
За 2019 година "орлите " са платили данък от близо 6.5 милиона лв., а от началото на 2020 година клубът е платил дадъни и осигуровки за над 2 милиона лв..

В момента на ход в клуба е антикризистна стратегия, само че това не пречи на първенците да си заплащат постоянно налозите.

Като част от програмата, футболистите и медицинският щаб реализираха съглашение за понижаване на заплатите с 30%. Драстично са свити и оперативните разноски на клуба, който сега не развива главната си активност.

Лудогорец е безупречен поданик.

От началото на 2020 година сме платили налози и осигуровки за над 2 млн. лв., а за цялата 2019 година платените данъци са за близо 6.5 млн. лева Важно е да се посочи, че изплащането на заплатите на футболистите си остава ангажимент на клуба и не касае държавната стратегия 60/40, оповестяват "орлите ".

По-рано през днешния ден стана ясно, че Лудогорец ще подари 111 000 лв. за нуждаещите се в Разград, като това е следващото подаяние на клуба и притежателите Кирил и Георги Домусчиеви.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР