Лудогорец II загуби тежко с 0:3 при гостуването си на

...
Лудогорец II загуби тежко с 0:3 при гостуването си на
Коментари Харесай

Лудогорец II загуби тежко от Спортист в Своге

Лудогорец II загуби тежко с 0:3 при гостуването си на Спортист в Своге за мача от XVI кръг на шампионата във Втора лига.

Резултатът не отразява действително случилото се на терена, защото  „ орлите “ се надиграваха със противника, само че пропуснаха своите положения. 

Още в 3-та минута разградчани можеха да открият резултата. Росен Иванов стигна пръв до топката след безредие в наказателното поле, само че от упор не съумя да осъществя. В 44-та минута Спортист поведе след гол на Кирил Янакиев. При този резултат приключи първото полувреме.

През второто Цветослав Петров и на два пъти Хюсеин Кельовлуев излизаха очи в очи със стража на домакините Ивайло Василев, само че пропуснаха. От комфортна позиция на съумя да осъществя и Йоан Йорданов. Домакините бяха по-ефиктивни в завършващата фаза и с голове на Светослав Диков в 79-та и 81-та минута завоюваха дуела. 

Това беше най-хубавото ни показване като посетители през този сезон. Не мисля, че предвид на играта заслужавахме да загубим, още повече с подобен резултат. За страдание ние пропуснахме нашите голови обстановки, а Спортист ги осъществя, разяснява след последния съдийски сигнал старши треньорът Тодор Живондов. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР