Лудогорец и Славия се изправят един срещу друг в двубой

...
Лудогорец и Славия се изправят един срещу друг в двубой
Коментари Харесай

Лудогорец ще гони задължителна победа над Славия

Лудогорец и Славия се изправят един против различен в дуел от 20-ия кръг на efbet Лига. Срещата на " Хювефарма Арена " стартира в 17:45 часа.

Разградчани към този момент са с четири точки зад ЦСКА, който през вчерашния ден победи с 3:1 Ботев (Пловдив) вкъщи. Очертава се сериозна борба за шампионската купата, защото на този стадий най-малко " алените " оказват не просто опозиция, а сериозна поръчка за купата.
 Основен състезател на Лудогорец тренира във фитнеса след интервенция на коляното
Основен състезател на Лудогорец тренира във фитнеса след интервенция на коляното

Бразилецът скъса предни кръстни връзки на дясното коляно на една от тренировките на " орлите "

Лудогорци стартираха пролетния полусезон с победа с 2:1 във визитата си на Спартак (Варна). Няколко дни по-късно те реализираха най-малък триумф с 1:0 над Андерлехт вкъщи в първи 1/16 край от шампионата Лига на конференциите.

Идният четвъртък е и реваншът в Белгия, а след два публични мача виждаме много недостатъци от разградчани в отбрана.

Славия бе един от тимовете, който най-лесно съумя да вземе задатък в своя дуел, само че сходно на Лудогорец, разреши на съперника да го натисне. " Белите " изиграха отлично първо полувреме, при което взеха два чисти гола задатък против Пирин вкъщи. След почивката обаче " Орлетата " бяха доста по-добрият тим на терена, до момента в който играчите на Славия не насочиха нито един удар.
 Заги реши на кои ще разчита за гостуването на Лудогорец
Заги реши на кои ще разчита за гостуването на Лудогорец

Иван Минчев пропуща срещата

През миналата седмица още веднъж се заприказва за интерес към звездата на отбора Бърнард Текпетей, само че за момента няма безусловно нищо по-конкретно към негова хипотетична продажба. В Лудогорец няма други отсъстващи с изключение на продължително контузените Рик Джонатан и Диниш Алмейда.

Не такава е обстановката в Славия. " Белите " ще би трябвало да се оправят без Емил Стоев и Галин Иванов, които са осъдени. През седмицата столичани се разделиха и с Георги Вълчев, който подписа с новака Хебър Пазарджик.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР