Лудогорец гостува утре на Аякс в плейоф-реванш за влизане в

...
Лудогорец гостува утре на Аякс в плейоф-реванш за влизане в
Коментари Харесай

Десподов се сбогува с Лудогорец в Амстердам, преминава в гръцки гранд

Лудогорец гостува на следващия ден на Аякс в плейоф-реванш за влизане в групите на Лига Европа. И този дуел съвсем несъмнено ще се окаже финален за звездата на отбора Кирил Десподов. Капитанът на националния тим на няколко пъти съобщи, че упорства за трансфер в чужбина. Той бе желан от съветските Краснодар и Сочи, които даваха 6 милиона евро за правата му, написа " Тема спорт ".

Играчът обаче отхвърли да заиграе в тази страна. Вчера в Гърция още веднъж се зашумя към името му. Не минава трансферен прозорец, в който Десподов да не е спряган за гранда Олимпиакос. Този път медиите пишат, че може да се стигне до позитивна развръзка. В Хърватска пък се появиха информации, че сериозен интерес към него демонстрира Хайдук, само че сходна договорка е доста малко евентуална.

Бърнард Текпетей също е обект на интерес от много задгранични клубове. Той също настояваше за трансфер, само че в последните дни загатна, че може да остане и до зимата. Той и Десподов сега са най-важните играчи на Лудогорец. И до разлъка с тях може да се стигне единствено при съществени предложения.

Пазарът в огромните западни шампионати затваря на 1 септември, петък. В много страни обаче продължава, в това число и в Арабския свят. В Гърция покупко-продажби са разрешени до 11 септември, до момента в който у нас до 7-и. Така че има задоволително време да се стигне до прекосяване на Десподов в Олимпиакос.

Лудогорец би трябвало да се раздели и с играчи, които не попадат в проектите на треньорския щаб. Такива са десният бек Пипа, както и фланговият нападател Раи Насименто. До дни се чакат и техни прехвърляния.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР