Лудогорец е предложил малко над 1,2 милиона евро на бразилския

...
Лудогорец е предложил малко над 1,2 милиона евро на бразилския
Коментари Харесай

Лудогорец си хареса ляв бек от Бразилия, предлага голяма сума

Лудогорец е предложил малко над 1,2 милиона евро на бразилския клуб Ретро ПЕ Анаполис, състезаващ се в четвъртото равнище на локалния футбол Серия D, за левия бранител Едсон Лукас, заяви futebolbahiano.org.

23-годишният Едсон Лукас през последната част от 2023-а година се състезаваше чартърен за Витория Баия и оказа помощ за първото място в Серия В и промоцията в елита. Ако Витория желае да го задържи обаче, те би трябвало да задействат опцията за откупуване от Ретро ПE, прецизира изданието. Тя е в размер на 1 милион бразилски риала (187 836 евро) за 50 % от правата на футболиста.

" Клубът от Баия стартира договаряния, с цел да придобие футболиста за непрекъснато. Но интерес към него има Лудогорец от България, който е подготвен да убие конкуренцията с 6 милиона риала (1,127 милиона евро). Едсон Лукас е един от четиримата напускащи, които Витория би желал да задържи за новата акция ", се споделя още в материала.

Роденият през 2000-ата година ляв бек няма кой знае какъв сериозен опит в професионалния футбол, като през отиващата си година е записал едвам 26 мача във всички шампионати – национални и щатски, и в тях се е отличил единствено с една асистенция.

Едсон Лукас има къса история в професионалния футбол. Играчът стартира в Ретро през 2021-а, преди да играе за Парауапебас, както и в Муриси и КСА в щата Алагоас. Генерално в статистиката си има 70 мача и 1 гол.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР