Лудогорец е опрян до стената, а дали ще вземе въздух

...
Лудогорец е опрян до стената, а дали ще вземе въздух
Коментари Харесай

Лудогорец - Жалгирис: Нов европоход или голямото снишаване на орлите?

Лудогорец е опрян до стената, а дали ще вземе въздух и ще направи първата крачка към новия си европоход, ще разберем през днешния ден след 21,00 часа, когато разградчани одобряват Жалгирис в реванш от втория квалификационен кръг в Шампионска лига.

След първата среща, изненадващо или не, литовският първенец има преднина от един гол след 2:1 вкъщи. От Лудогорец към този момент се заканиха, че са отстранили проблемите, и че нямат никакво подозрение, че ще продължат напред в шампионата, само че противникът също даде да се разбере, че няма да се даде без пердах.

Вече е обществена загадка, че при неуспех Георги Дерменджиев ще бъде освободен от поста старши треньор, което не е оригиналност. За разлика от първия мач чичо Гошо се чака да заложи на Клаудиу Кешеру измежду стартовите 11, както и на възобновения от травма капитан - Светослав Дяков.

И по този начин - дали Лудогорец ще полети високо за поредна година в евротурнирите, или " орлите " ще се снишат ниско, отговорът - от 21,00 часа през днешния ден...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР