Лудата и щура Стела от София Ден и Нощ“ е

...
Лудата и щура Стела от София Ден и Нощ“ е
Коментари Харесай

Това Вече Ни Разби Тотално! Вижте Само С Коя Обичана Тв Звезда Лъсна Палавницата Стела От София Ден И Нощ!

Лудата и щура Стела от „ София Ден и Нощ “ е измежду същинските любимки в сериала. Актрисата Михаела Василева, както е същинското й име обаче, също си наподобява с нея по темперамент и откритост.

В първите епизоди на сериала Стела си падаше по много по-възрастни от нея мъже като богатия предприемач Григор. Оказа се обаче, че и в живота е направила същото.

На мнозина не им се има вяра, само че се оказа, че Михаела Василева е хлътнала крепко по… сътрудника си, който играе Боби в сериала. Между двамата най-малко за момента няма нищо, защото индивидът е фамилен и има деца. Блондинката обаче крепко захапала по него, разкриха близки до снимачната площадка източници.

„ Най-логичното беше, в случай че въобще си хареса някого, то това да е Марио, Митака или даже Дани. Но за Боби не бяхме си го и представяли. Михаелчето се върти към него с ей такива огромни очи и не стопира да го следи с взор. Жалко, тъй като май мераците й ще бъдат попарени “, описват осведомени.

Към момента Боби не проявявал никакъв по-специален интерес към красивата русокоска и даже гледал на нея като на хлапе. Това дразнело пъклен доста Стела, само че нямала различен избор, с изключение на да се помири и да продължи да се надява.

Между другото, оказа се, че артистът, който играе Боби в „ София Ден и Нощ “ има прелестна и доста красива брачна половинка, с която са дружно от години. А близки до него се кълнат, че не би я сменил за нищо на света – още по-малко пък за толкоз младо момиченце.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР