Лучия Бартоли стана майка преди близо два месеца, но изглежда

...
Лучия Бартоли стана майка преди близо два месеца, но изглежда
Коментари Харесай

През деня майка, вечерта тигрица: Половинката на Филип Плейн купонясва на див концерт

Лучия Бартоли стана майка преди близо два месеца, само че наподобява към този момент ѝ липсват шумните празненства и концерти.

Половинката на Филип Плейн реши да разноски скъпарските си токчета, само че не в някой бар, а посещавайки концерт на поп дивата Кристина Агилера в Монте Карло. Певицата е сега на лятно турне из Европа, а Лучия очевидно е решила да си почине за малко от памперсите и кърменето.

Виж още: Спряган за ерген №2 напуща България? Петър Петров сменя страната

В поредност от сторита в Instagram Лучия сподели, че се е схваща от танци и пеене, а на концерта е била със свои приятелки. Само нека не е прекалила с алкохолните питиета, тъй като въпреки всичко би трябвало да се грижи за новороденото си. Очевидно е обаче, че Филип Плейн няма нищо срещу мацката му да има време за себе си, излизайки с приятелки.

Цените на билетите за концерта са започвали от 360 евро на човек, само че това не е изненада, а и събитието е било разпродадено, откри наша инспекция. Лучия е била в топ първокласно сепаре с съвършена панорама към сцената. Филип не е бил с половинката си, само че въпреки всичко е трябвало някой да се грижи за наследника на богата фамилия.

Виж още: Модерна активистка: Гери-Никол се снима по гърди, приканва за мир и независимост

Изображение: https://www.instagram.com/xluciabartoli/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР