Ловецът Джош Хайклиф от Мисисипи, САЩ, споделя невероятно видео, което

...
Ловецът Джош Хайклиф от Мисисипи, САЩ, споделя невероятно видео, което
Коментари Харесай

Ловец от Мисисипи снима Голямата стъпка

Ловецът Джош Хайклиф от Мисисипи, Съединени американски щати, споделя необикновено видео, което провокира интереса на доста откриватели и елементарни хора. Видео, оповестено в YouTube, улавя това, което някои назовават ​​ " най-завладяващата находка до момента ".

Докато в гората търси диви прасета, Джош Хайклиф несъзнателно се натъква на нещо изненадващо и плашещо. По думите му той чул чудноват звук и решил да открие източника му. Видяното от него се показва чудесно от видеото.

Огромно черно творение, напомнящо по своята физиология на митичните същества Йети или Голямата стъпка, седи до едно дърво и прави нещо с кората. Съществото не обръща внимание на камерата и наподобява не осъзнава, че е следено. Ширина на раменете, огромна глава и вдигнати ръце - всичко това основава несъмненото усещане за нещо неизмеримо.

Мненията обаче са разграничени във връзка с това изобретение. Ентусиастите да изследват незнайното с наслада стартират да откриват елементи, надявайки се да потвърдят съществуването на Голямата стъпка. Скептиците обаче повдигат въпроси по отношение на достоверността на видеото. Според специалист неналичието на изясненост на изображението и огромното разстояние пречат да се създадат дефинитивни изводи.

Въпреки това доста хора поддържат създателя на видеото. Коментарите под видеото приказват сами за себе си: „ Най-добрите и завладяващи фрагменти “, „ Естествено и правдоподобно “, „ Това е видео, което си коства да се гледа няколко пъти “.

Въпросът за съществуването на Йети остава открит. За някои това видео е безапелационно доказателство, че нещо извънредно живее в горите на Мисисипи, до момента в който други приканват да не се бърза със заключенията.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР