Love Island излъчи експлозивен обрат в петък вечер, когато Арабела

...
Love Island излъчи експлозивен обрат в петък вечер, когато Арабела
Коментари Харесай

Момичетата от ITV Love Island казват, че „никой от нас не е в безопасност“, тъй като Арабела Чи обяви за бомба

Love Island излъчи избухлив поврат в петък вечер, когато Арабела Чи беше оповестена за нова бомба, оставяйки девойките обезпокоени във вилата.

Това беше избухлив епизод с първото наново свързване на поредицата, където Луис Морисън се изправи против Мичъл Тейлър за „ играене “ на фона на любовния им триъгълник с Деми Джоунс.

По-късно в епизода островитяните взеха присъединяване в обичано пънк празненство. Партито обаче беше кратковременно, защото момчетата получиха взривоопасен текст във вилата, в който се споделяше, че са поканени на афтърпартито на Арабела на скритата тераса.

В отговор на новината Джорджия Харисън сподели на девойките: „ Познавам Арабела, никой от нас не е в сигурност, безусловно не! В VT 32-годишната Арабела се нервира: „ Имах шанса да мога да се смотавам в холивудските кръгове, само че към момента не съм намерила любовта. Аз съм Арабела, участвах в серия пет на Love Island. неотдавна излязох от връзка, само че съм подготвена да срещна мъжа на фантазиите си, тъй че ме върнете обратн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР