Лов на вещици тече в момента в Националната следствена служба,

...
Лов на вещици тече в момента в Националната следствена служба,
Коментари Харесай

Сарафов нареди брутален тараш за хората си заради Гешев. Страх го е да не вкарат бомба в Следствието

Лов на вещици тече сега в Националната следствена работа, откакто нейният началник и към момента заместник-главен прокурор Борислав Сарафов развесели публиката, че се опасява да не бъде погубен от… основния прокурор Иван Гешев.
Директорът на Национална следствена служба е наредил разполагане на контролно-пропусквателни пунктове за инспекция на личните си чиновници, оповестява Пик, базирайки се на възмутени следователи.
На обозначените места всички те биват подлагани на щателна инспекция. Тарашени са чантите и куфарчетата им, с които вървят на работа.
Освен това обследвани са били и колите на чиновниците на Следствието.
Следователи, работещи в постройката на столичния бул. „ Г.М. Димитров “ № 42, са извънредно възмутени от протичащото се, което по думите им мирише на чиста проба проява и цели да внуши какъв брой рисков за живота на шефа Сарафов е директният му шеф Иван Гешев.
Толкова рисков, че шефът на Национална следствена служба се окопава като пред нуклеарна война в следствието!
От друга страна протичащото се е подействало обидно на доста от чиновниците, защото ясно подсказва, че личният им шеф явно няма доверие в самите тях. Също по този начин не е изключено новите правила за достъп до Национална следствена служба да са защитна реакция от страна на лицето Борислав Боби Сарафов за да се отбрани от възможни нови аудиозаписи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР