Лошо е, че ГЕРБ не говорят за политическа формула. Смятам,

...
Лошо е, че ГЕРБ не говорят за политическа формула. Смятам,
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ правят грешка след грешка всеки ден

Лошо е, че ГЕРБ не приказват за политическа формула. Смятам, че ГЕРБ сбъркаха концепцията през цялото време. Има два метода за метод за държавно управление. Първият – ГЕРБ си предлага министър председател, той си предлага цели, оферират си държавно управление на малцинството и търсят поддръжка. Вторият, който съгласно нас беше верният – да има лидерска среща, да определим най-важните цели, освен по партийни стратегии, най-важните цели за България, да си определим периоди за осъществяване, едвам тогава да търсим поддръжка. Те избраха първият вид, сбъркана работа, и неточност след неточност всеки ден.

Това съобщи водачът на левицата Корнелия Нинова, съобщи БГНЕС.

Нинова, че от Българска социалистическа партия са обезпокоени, тъй като един от най-важните въпроси сега е Бюджетът за 2023 година, само че не е посочено с какъв недостиг, ще има ли нарастване на приходите на хората и прочие

До момента тя не е получила покана за лидерска среща, въпреки че съгласно Нинова тя е значима, с цел да се дефинират надпартийните цели.

Като „ операции, неистини и интриги “ Нинова дефинира изказванията, че към този момент се водят диалози за разпределение на министерства и че Българска социалистическа партия е поискала земеделското и общественото министерство.

„ Нито ние от своя страна, нито другите парламентарно показани партии сме получавали каквито и да е оферти, нито желаеме, нито е воден диалог за това “, изясни Нинова.

Етикети: БСПГЕРБКорнелия Ниновапарламент
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР