Лошият дъх може да отблъсне вниманието ви от някого, както

...
Лошият дъх може да отблъсне вниманието ви от някого, както
Коментари Харесай

Зелена мощ: Трите най-добри средства срещу лош дъх

Лошият мирис може да отблъсне вниманието ви от някого, както и от вас, в случай че вие имате този проблем. Следващите три зелени дара на природата могат да ви оказват помощ да не изпадате в неловка обстановка.

Зелена хума

Тя прочиства и защищава устната празнина, заздравява венците и има антибактериална мощност. Нейното абсорбиращо свойство ѝ оказва помощ да улавя неприятните миризми и газове.

Разтворете 1 ч.л. зелена хума в 750 м вода и пийте от тази примес 2-3 пъти денем, за предпочитане преди хранене.

Не консумирайте по едно и също време с това масло и други маслоподобни артикули, тъй като в композиция с хумата те могат да образуват тапи в храносмилателната система.

Ечемичена трева

 Зелена мощност: Трите най-хубави средства против неприятен мирис

Тя е подготвена за консумация от три до седем дни след поникването ѝ. Тя укрепва имунитета и дезинфектира храносмилателната система с помощта на високото наличие на хлорофил, който поддържа алкално-киселия баланс. В нея има и доста витамини, олигоелементи и минерали.

Изсипете 1-2 ч.л. прахуляк от ечемичена трева в чаша вода или сок от плодове или зеленчуци. Можете също да я поръсите върху салатата. Не се предлага на бременни и кърмещи дами.

Пиперлива мента

 Зелена мощност: Трите най-хубави средства против неприятен мирис

Ароматното масло от пиперлива мента благоприятства храносмилането и подтиква черния дроб.

Веднага след хранене капнете 1 капка ароматно масло от пиперлива мента върху горната страна на дланта си и я изсмучете с устни. Не надвишавайте 5 капки на ден. Не се предлага на епилептици и хипертоници, на бременни и кърмещи дами.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР