Лоши новини за феновете на сръбската легенда Лепа Брена, защото

...
Лоши новини за феновете на сръбската легенда Лепа Брена, защото
Коментари Харесай

Легендата Лепа Брена хвърли феновете в траур: Сбогом! Ето кога ще е последният й концерт у нас

Лоши вести за почитателите на сръбската легенда Лепа Брена, тъй като фолк дивата е взела тежкото решение да постави дефинитивно завършек на блестящата си музикална кариера. Все отново има и добра вест: като за последно Лепа Брена ще издаде нов албум и ще направи прощално турне.

Част от него ще бъде и България – съгласно предварителните й проекти последният концерт у нас ще се организира в пловдивския „ Колодрум “, а датата е 8 април 2017 година.

Звездата, която сега събира загар в Дубай, дава обещание блестящо и незабравимо шоу. Освен песни от новия си албум, тя ще зарадва хилядите си български фенове и с множеството от най-големите си шлагери, измежду които Ti si moj greh, Pazi kome zavidis, Luda za tobom и доста други. През идната година Лепа Брена ще означи и 35 години на сцената.

България е една от обичаните дестинации на фамозната певица. Незабравим ще остане неповторимият концерт, който тя направи през 1990 година. Тогава легендата на Югославия вцепени 100 000 фенове на Националния стадион „ Васил Левски “, откакто кацна на сцената с хеликоптер. След феноменалния си триумф в столицата, Лепа Брена пожъна възторг в още 15 български града.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР