Лошата връзка не само ще направи живота ви по-труден, но

...
Лошата връзка не само ще направи живота ви по-труден, но
Коментари Харесай

10 признака, че една връзка не заслужава да бъде продължавана повече

Лошата връзка освен ще направи живота ви по-труден, само че непрекъснатите борби също могат да доведат до тежка меланхолия. Да бъдеш единственият, който влага старания във връзка, може да е изтощително и уморително, изключително когато не знаеш къде се насочват двамата. Ако ви се коства, че връзката ви се върти в кръг, най-добре умерено помислете дали въобще си коства да бъде избавена.

Съставихме лист от 10 знака, които могат да ви оказват помощ да решите ориста на вашата връзка.

1. Вашият сътрудник заобикаля да прекарва време с вас.

© American Horror Story / Fox

Ако сътрудникът ви в никакъв случай не наподобява да намира задоволително време за вас, само че постоянно е подготвен да прекара време с други хора, това е знак, че към този момент не ви намира за забавен. Когато в действителност желаете да сте с някого, намирате време за тях, няма различен метод за това.

2. Чувствате се като изцяло друг човек, в сравнение с сте били преди.

© 13 Reasons Why / Netflix

Когато в действителност обичаш някого, приемаш го подобен, какъвто е. Да желаете да измененията индивида, с който се срещате или техните привички не е здравословен знак. Не бива да се отказвате от заниманията или ползите си или да се чувствате отговорни да вършиме нещо, от което сътрудникът ви просто не утвърждава без причина. Ако преди сте били по-щастливи и по-свободни и се чувствате прекомерно ограниченин във връзката си, евентуално би трябвало да я напуснете.

3. Вече не сте същите един към различен.

Общуването е ключът към трайните взаимоотношения и в случай че ви е мъчно да се отворите към колегата си, да споделите тайните си с тях и по-скоро да говорите с някой различен, с изключение на с вашия сътрудник, нещо може да не е наред.

4. Повечето от вашите диалози се трансформират в борби.

© Revolutionary Road / Paramount

И постоянно, когато говорите, в случай че в последна сметка спорите за нещо, това също не е страховит знак. Изразяването на вашите самостоятелни мисли е здравословно, само че да се окажете, че се биете за дребни неща в действителност постоянно не е по този начин.

5. Сърцето ви към този момент не трепва при мисълта за вашия сътрудник.

© Labor Day / Paramount

Разбира се, до момента в който връзката ви напредва и преминете през „ етапа на медения месец “, първичното неспокойствие избледнява. Но това не значи, че всички искри също ще избледнеят с времето. Ако мисленето за колегата ви към този момент не носи усмивка на лицето ви или не ви прави щастливи по никакъв метод, евентуално е най-добре да ги пуснете.

6. Партньорът ви единствено „ получава “, само че не „ дава “.

© The Vampire Diaries / The CW

Една връзка изисква равни старания и от двете страни, с цел да върви гладко. Ако непрестанно вършиме неща, с цел да поправите и укрепите връзката си, само че сътрудникът ви е апатичен, намерете си някой, който в действителност ви прави оценка.

7. Връзката ви се усеща суха и скучна.

© Eyes Wide Shut / Warner Bros

Не всеки ден в любовния ви живот ще излезе напряко от филм, само че не е нужно и да ви е скучно. От просто дружно да готвят до разходка на плажа, има 100 дребни неща, които двойките могат да създадат, с цел да разпалят наслада и неспокойствие. Всичко, което изисква, е готовността да положите старания, с цел да запазите нещата вълнуващи.

8. Вие не нараствате във връзката.

© The Breakup / UPHE

Растежът е доста значим аспект на всяка връзка, било то персонален или съвместен напредък. Хората в щастливи връзки се издигат взаимно и порастват дружно. Ако това не е по този начин за вас и вместо да ви въодушевява, вашият сътрудник има вяра в това да ви повлече надолу, евентуално е най-добре просто да прекратите връзката.

9. Не сте в листата с цели на колегата си.

© The Story of Adele H. / Les Films du Carrosse

Нереалистично е постоянно да бъдеш главен приоритет на колегата си, само че несъмнено би трябвало да бъдеш в техния лист. Те би трябвало да се пробват да бъдат там, когато имате потребност от тях или най-малко да положат старания, с цел да разберете по какъв начин се справяте.

10. Не се чувстваш обичан или мечтан.

© Riverdale / CW

Любовта и топлината са това, което поддържа връзките. Ако всичко, което правиш, е да плачеш поради колегата си, би трябвало доста да помислиш за какво се срещаш с него. Скандалите и брачните проблеми имат по-лошо въздействие върху вашето здраве, в сравнение с си мислите. Помнете, че заслужавате да бъдете щастливи и вашето психологично здраве има значение!

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР