Лошата организация на транспорта в града провокира двама пловдивчани да

...
Лошата организация на транспорта в града провокира двама пловдивчани да
Коментари Харесай

Пловдивчани: Автобус номер 10 ни подминава по спирките

Лошата организация на превоза в града предизвика двама пловдивчани да се извърнат посредством " Марица " до обслужващите компании и контролиращите ги звена в общината. Проблемът с пропускането на спирки и грубото отношение на водачи и кондуктори към пасажери не е нов, а превозвачите постоянно се оправдават с неналичието на читави фрагменти.

За следващия сходен случай ни алармираха господин Л. Панайотов и господин И. Стоянов.

" Уважаема редакция, не е загадка, че някои от водачите на колите, обслужващи линия №10, подминават спирките, в случай че на тях има един или двама чакащи. На 05.08.2019 водачът на рейс с регистрационен номер 0678 в 10.25 часа ни подмина на спирката пред кметството на регион " Западен ", а на противоположния курс не спря и на спирка №303 на ул. " Юндола ", пишат недоволните пловдивчани.

Мъжете си сложили за цел да изискат пояснение от водача​, като особено по този мотив дочакали да се качат в същия рейс. На учтивия въпрос: " Защо подминавате двете спирки и чакащите на тях пасажери? " водачът жестоко отвърнал, че не е видял такива, и допълнил, " че ще стопира, когато си реши ".

Подобни дейности не са единични, макар че по линия №10 има и доста почтени водачи на рейсове. Надяваме се след публикуването на това писмо управлението на компанията да предприеме ограничения към въпросния лидер, които предлагаме също да бъдат оповестени във в. " Марица ". Въпросът е с немалка социална значителност и в случай че сходни дейности не престават, недоволството на пловдивските жители безспорно ще откри израз в други законни дейности. Да се сътвори организация за това не е толкоз мъчно ", пишат недоволните поданици на регион " Западен ".

Редакцията ни препрати по имейл проблема и на " Автотранс Чолаков ", който обслужва линия 10 от всеобщия градски превоз.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР