Лоша изненада получи за 50-годишнината си новинарят Юксел Кадриев. Навръх

...
Лоша изненада получи за 50-годишнината си новинарят Юксел Кадриев. Навръх
Коментари Харесай

Навръх юбилея!Неочакван удар за Юксел Кадриев

Лоша изненада получи за 50-годишнината си новинарят Юксел Кадриев. Навръх юбилея си той загуби делото в съда, което водеше против община „ Красно село “ за тяхно предписание да напусне общинското жилище, в което обитава от 2011 година насам, оповестиха медии.

След като преди време тв водещият получил уведомление, че би трябвало да освободи парцела от 75 кв. метра, който повече от 10 години обитавал против алегоричен наем от 100 лв. месечно, Кадриев решил да апелира в съда. Жалбата му обаче била отхвърлена на съвещание на 23 март.
-->
Основната причина е, че Юксел заявил приход от 75 хиляди лв. на година, а магистратите сметнали сумата за задоволително висока, с цел да може да си разреши да си наеме обикновено жилище. Общинските парцели са предопределени за хора в затруднено финансово състояние, без приходи, многодетни и обществено слаби фамилии.

В последна сметка се оказа, че Кадриев ще би трябвало да напусне жилището, в който е обитавал, в избран от съда период. На процедура новинарят остава безприютен дружно с щерка си Габриела и майка си. Пенсионерката още преди години се реалокира в София, с цел да оказва помощ на сина си с домакинските отговорности и развъждането на дъщеря му, откакто той се разведе с някогашната си брачна половинка Бонка. Тогава общото им дете остана при него, а той не можеше да смогва с грижите, защото работният му график е в действителност претрупан.

От протоколите на съда около делото на Кадриев с община „ Красно село “ излиза наяве, че възнаграждението, което получава от Би Ти Ви, не е по никакъв начин малко. Месечният му приход възлиза на 6 хиляди лв., което се равнява на близо 8 минимални български заплати. В екипа на малкия екран новинарят е от 20 години.

За толкоз дълъг интервал от време е изненадващо, че не е съумял да вложи най-малко в един парцел. Някои негови сътрудници водещи съумяха да си купят даже покои с надалеч по-малък стаж на екрана от него.

Големият му другар Ники Дойнов, който води новините по конкурентната Нова телевизия, преди две години се снабди с извънредно първокласен апартамент наоколо до този на Цветан Цветанов, чиято стойност е неколкостотин хиляди лв..

Ани Салич пък е собственичка на къща в пернишкия „ Бевърли Хилс “ село Рударци и апартамент в София. Виктор Николаев има 3 разкош жилището на пъпа на столицата, а някогашната тв водеща Ани Цолова – имение в „ Драгалевци “. Единствено Юксел от топимената в тв сектора се е задоволявал с общинско жилище против 100 лв. на месец, написа Флагман.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР