ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Тейлър Суифт води в номинациите за

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Тейлър Суифт води в номинациите за
Коментари Харесай

Тейлър Суифт води в номинациите за музикални награди на iHeartRadio за 2024 г., следвана от Jelly Roll, 21 Savage и SZA

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Тейлър Суифт води в номинациите за музикални награди на iHeartRadio за 2024 година с девет, следвана компактно от Jelly Roll, SZA, и 21 Savage с осем. Зад тях е Оливия Родриго, която получи шест.

Музикалните награди на iHeartRadio отличават най-слушаните реализатори за годината на техните станции и приложение, а почитателите могат да гласоподават в няколко категории, в това число най-хубав текст, най-хубав музикален видеоклип, най-хубава войска от почитатели, премия за обществена звезда, обичан фотограф на турне, TikTok bop на годината, обичан жанр на турне и две нови полета: любимец на екрана и обичан дебютен албум.

Социалното гласоподаване стартира през днешния ден в iHeartRadio.com/ награди и ще завърши на 25 март в 23:59 ч. PDT за всички категории.

Тази година има общо седем нови категории, от двете гореспоменати категории, гласувани от обществото, до поп ария на годината, поп реализатор на годината, кей-поп реализатор на годината, кей-поп ария на годината и най-хубав нов K-pop и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР