ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Средната дългосрочна лихва по ипотечните кредити

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Средната дългосрочна лихва по ипотечните кредити
Коментари Харесай

Средната дългосрочна лихва по ипотечните кредити в САЩ се покачва обратно до близо 7% след двуседмично понижение

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Средната дълготрайна рента по ипотечните заеми в Съединени американски щати се повишава назад до съвсем 7%, тъкмо под равнището, което беше преди две седмици, повишавайки разноските за заеми за купувачите на жилища с началото на пролетния сезон за закупуване на жилища.

Средната рента по 30-годишна ипотека се увеличи до 6,87% от 6,74% предходната седмица, сподели купувачът на ипотека Фреди Мак в четвъртък. Преди година процентът беше приблизително 6,42%. Средният % в този момент е малко под равнището, което беше преди две седмици.

Разходите по заеми по 15-годишни ипотеки с закрепен лихвен %, известни измежду притежателите на жилища, рефинансиращи жилищните си заеми, също се покачиха тази седмица, повишавайки междинната рента до 6,21% от 6,16% предходната седмица. Преди година той беше приблизително 5,68%, сподели Фреди Мак.

Когато ипотечните лихви се повишат, те могат да прибавят стотици долари месечни разноски за кредитополучателите, ограничавайки какъв брой могат да си разрешат на пазар, който към този момент е нед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР